Jongerenreizen naar Chersonissos

Je bent jong en wilt op vakantie genieten van zon, zee, strand en natuurlijk uitgaan. Niet voor niets is Chersonissos de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meestgeboekte jongerenbestemmingen.
Je kunt dan een reis boeken via één van de vele "standaard" touroperators, maar waarom niet kiezen voor een reisorganisatie die gespecialiseerd is in jongerenreizen?
Zij weten de hete plekjes van de stad te vinden en hebben hun accommodatie en excursie-aanbod aangepast op jongens en meiden die vooral komen om te feesten. Waarom opgravingen gaan bezoeken als er ook tours zijn waarbij de beste bars en clubs bezocht worden?

Chersonissos nummer 1 jongerenbestemming
Hoewel sommige reisorganisaties je willen doen geloven dat tegenwoordig alle jongeren in voormalig Oostblokland Bulgarije komen, is Chersonissos nog steeds de onbetwiste nummer 1 jongerenbestemming van de Nederlandse jeugd.
De plaats biedt alles wat je nodig hebt op loopafstand: goed eten, Hollandse snacks, vette clubs en gezellige kroegen liggen op maximaal 10-15 minuten lopen van je accommodatie. En dan is er natuurlijk nog het beroemde Starbeach, waar overdag het feest al langzaam op gang komt en waar singles zich in een waar paradijs bevinden.
Vrijwel iedereen die naar Chersonissos is geweest weet dat dit dé plek is voor feestend Nederland. Niet voor niets keren vele jongeren het jaar daarop weer terug om te genieten van de heerlijke stranden, het lekker weer en het uitgaansleven.
 

 

Ontwerp & realisatie: Dimi3 - Alle rechten voorbehouden - cookies & privacy